GASTENBOEK

Welkom op het gastenboek van Chalets Barvaux. Ook als U nog geen huurder bent mag U hier gerust iets neerpennen! Als U wel huurder was (maakt niet uit wanneer) kan U hier tevens uw ervaringen kwijt. Dit gastenboek zou ook het papieren boek in de chalets zelf moeten aanvullen.

Alvast bedankt om hier even stil te staan.

Liefs, Hannelore

28/02/2023 | Ger

Mooi chalet Vedran met alles er op en eraan

26/02/2023 | Els

Beste,

Wij hebben een fijn verblijf gehad in chalet Moyra, jammer genoeg is het alweer voorbij maar het is zeker nog eens voor herhaling vatbaar.

Mvgr Els

20/11/2022 | Filip

Dag Hannelore

Wij hebben een prachtig weekend achter de rug, in jullie prachtige chalet.
Alles was aanwezig en verzorgd, waarvoor dank.

Nogmaals dank.

Filip en Veronique Van Nedervelde-Glorieux

09/08/2022 | Colinda

Wij zijn inmiddels weer thuis na heerlijke dagen in jullie mooie en luxe chalet Moyra.
Een prachtig ruim huis met alle faciliteiten die je maar kunt wensen!
We hebben er genoten en ook van de omgeving (wandelen, Adventure Park, War Museum Bastogne).
Colinda

11/07/2022 | Cuypers Anne uit Bilzen

Dag Hannelore;
Is al even geleden dat ik het gastenboek nog ingevuld heb. Maar wou zeggen dat bij de geboorte van ons kleinkind dat wij al zeven jaar op rij gasten zijn in jullie vakantiehuizen in Barvaux. De kleinste was toen maar 14 dagen oud. Ieder jaar opnieuw is het thuiskomen, en alles is verzorgd en aanwezig en de kids zijn nog altijd even graag daar. onze honden vinden het ook super.Dus voor ons als ouder en grootouder is het relax en genieten. Daarom een dikke dank u wel voor het altijd fijne ontvangst. En nu weer uitkijken naar het volgende jaar. Met vriendelijke groeten Anne

27/06/2022 | Ruud Put uit Nieuwe Niedorp

Hallo Hannelore ,
gisteravond 26/06 thuis aangekomen na 2 heerlijke weken in chalet Moyra met alles erop en eraan en schoon.Het huisje was heerlijk koel ondanks de tropische temperaturen (>30 grd) en Boaz (de hond ) vond het ook heerlijk .Lag de hele avond op de veranda en overdag op de koele vloertegels.
Ook 's avonds met de onweers - en regen buien lekker buiten zitten onder het afdak. Dit huisje een aanrader voor de warme zomer dagen .Wij zullen met de tijd nog wel een keer terugkomen naar dit huisje
Bedankt voor deze heerlijke weken

Met vriendelijke groet Marjolein ,Ruud en Boaz

30/05/2022 | Rob

Hallo Hannelore,

We hebben een geweldig weekend gehad. Het was een zeer mooi huisje met alles erop en eraan en de omgeving was ook prachtig.

Met vriendelijke groet,
Rob

30/05/2022 | Eddy

We hebben een heerlijk weekend achter de rug! De omgeving in Barvaux is echt mooi, en het weer was ideaal voor wandelen, kajakken en lekker een terrasje pakken.

Het huisje was prima! Netjes, zeer ruim en met een lekkere sauna!

Meer berichten laden...